En stressad student

Det har verkligen varit jag det. De senaste veckorna har kalendern varit överfull av såväl plugg och jobb som träning, event och utbildning. Personligen älskar jag att ha ett högt tempo men när kroppen säger ifrån så vet jag att jag måste försöka lyssna. Detta är något jag är dålig på. Vill alltid vara med. Tycker det mesta är så himla kul. Vill inte känna efter utan helst bara gasa på. Jag vet dock tydligt att när småsaker känns jobbiga, jag sover otroligt dåligt, energin på träningen känns låg och jag har svårt att fokusera – då måste jag tänka om med planering.

I onsdags skrev vi tenta på statistiken. I över tre timmar satt jag i skrivsalen och knåpade fram och tillbaka. Efteråt var jag helt slut i såväl kropp som huvud och sov ikapp en del försvunna timmar den natten. Statistiken har varit tuff för mig men vet så väl att det bara är att köra på så kommer medvinden efter hand. Det är dock ovant att behöva sitta timme ut och timme in och ändå inte förstå. Ovant och tufft men säkert också lite nyttigt. 

Nu är tentan förbi och nästa del i kursen är påbörjad. Kognitiva processer är det som nu gäller och efter en heldag med föreläsningar i torsdags var det idag skönt att endast ha en lektion med en demonstration av MR. Spännande att se hur tekniken kan hjälpa oss att se vår hjärnas inre! Två dagar in och jag känner att det kan bli en intensiv del av kursen även nu. Intensiv men så spännande! 

Innan kursen rullar vidare är det dock helg. I detta fall blir det jobb för min del men det känns helt okej. Ett helt annat lugn fanns i kroppen i morse när jag vaknade och det ska jag se till att behålla. 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar