Hur tankar du upp med energi över helgen?

Vissa av mina helger är kaos och smockade med för mycket jobb, plugg och aktiviteter och för lite sömn. Lite av livet för mig som vill vara med på allt alltid och som kan ha svårt att lyssna in kroppen i tid. Kör in i kaklet och har ofta planerade helger långt fram.

Dock har jag ändrat det lite. Eller jag försöker att ändra det. Ständigt. När jag kände att jag vart trött av tanken på att flera månader av helger framåt var planerade fick jag lite panik. Även om det var roliga saker flera helger så blev det en insikt till att jag behöver helger att kunna vara spontan på. Helger att kunna bara vara på. Helger att kunna sova ut på. Så nu försöker jag hålla nere aktiviteterna vissa helger för att kunna samla energi.

Denna helg var verkligen en energiboost-helg. I fredags åkte jag och Greta ut till Sofie i hennes stuga för magisk mat och bästa hänget. Sov över och på lördagen började vi dagen med lite rörelse ute och sedan nybakat bröd. Lördagen fylldes med träning på Acid vilket var vansinnigt jobbigt men så roligt! En riktig svettfest! Resten av dagen spenderades med Sofie på Mall of Scandinavia och på kvällen landade jag i soffan med popcorn och choklad. Så mysigt och viktigt för mig att öva på att vara ensam och tycka det är skönt. Det går framåt och jag kan nu verkligen uppskatta det. Så avslutningsvis söndagen – vilken drömdag! Började med brunch hos Sandra och vilken brunch hon hade trollat fram. Wow!! En bild säger en hel del så kika på bilderna nedan och ni kommer förstå vad jag menar. Dessutom var det veganskt och glutenfritt – så det passar alla. Har fått recept och ska absolut återskapa flera av godbitarna, troligen redan i helgen. Lägger upp recept då så ni också kan ta del av det. Från brunchen åkte jag direkt hem och fixade fika då Tilda-kollegorna var på ingång. Vi fastande och pratade hela kvällen, så otroligt mysigt!

Det bästa var också att vi i min laborationsgrupp hade ledigt igår. Vi inväntade feedback då vi skickade in hela bor rapport i fredags. Det blev således en långhelg för mig.Tvätt, mailfix, träning, matlagning, bakning, fika med Emma och promenerande gjorde dagen till en extremt skön start på veckan.

Bön och grönsaksbiffar som blev en ugnsvariant.

Magiskt god brunch!!

Blir tårögd av tanken på allt fint Sandra hade fixat!!

Hungriga tjejer!

Hur gott?! Poke bowl till lunch i Mall of Scandinavia

Movement på altanen hos Sofie


 

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar