Julfirande, juldagsfest och annandagsbowling

Julafton är en väldigt fin dag tycker jag. Traditioner avlöser varandra, såväl de jag haft sen barn men också de som jag byggt på under senare år. Att fira hos mormor och morfar har jag gjort så länge jag minns, också att ha körsbärstomater på julbordet och ta trappkort med kusinerna. Jullöpning och julbad blev efter ett tredje år officiellt en tradition just detta år. Själv gillar jag att spara på traditioner jag trivs med men tycker verkligen det bästa med julen är att umgås med nära och kära, spela spel och äta gott.

Sprang på en isig torpväg, men inga fall här inte!

Vi må se glada ut, men DET VAR SÅ KALLT! ATt gå ut genom isen och springa i långgrunt vatten, brr!

Minijulgran som vi högg (hehe, typ klippte) ner och pyntade

Efter-Kalle-fika och spel

Innan-gröten-promenad med syster, mamma och morfar <3

Även juldagen innehöll en tradition, nämligen bio med pappa och syster. Vi såg Green Book och det är en film som jag verkligen rekommenderar! Den väckte såväl irritation som skratt och jag som kan tycka en film på två timmar kan kännas lång tyckte nu att tiden rusade fram. Efter bion mötte jag upp Rasmus för en inflyttningsfest och utgång i Växjö. Några dagar utan honom och det kändes så fint att få se honom igen, så det här med att fyra månader ska spenderas i Australien känns milt sagt som en lång tid.

Fick äntligen hänga med honom igen <3

Annandagen bjöd på ytterligare en tradition, nämligen bowling med mormor och morfar. Älskar att hänga med mormor och morfar <3 Utöver syster så var mamma och pappa också med och försökte hänga med morfars (aka bowlingproffsets) snabbt stigande poäng. Såklart hade ingen annan en chans mot honom, men en del strikes och spärrar blev det ändå och oavsett en så trevlig dag.

SPÄRR = HIGH FIVE!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar