Outdoor day

Helgen som skulle bestå av hike med outdoor klubben mellan fredag och söndag ställdes in. Regn, kyla och oväder var på ingång så att tälta och klättra var längre inte en säker och bra plan. Istället blev det en endags-hike i Mount Macedon med femton andra studenter som också var taggade på att hänga i naturen.

Vi möttes tidigt på lördags morgonen på Clayton University och delade in oss i bilar för att ta oss till berget. En och en halv timme senare rullade vi in mot Mount Macedon. Vädret pendlade mellan regnmoln och solstrålar och det var ordentligt kallt. Så snart vi börjat vår vandring blev det dock varmare och lager på lager fick åka ner i ryggsäcken.

Fin utsikt från berget

Branta backar vid start och mål av hiken

Stine och jag på väg ner 🙂

Jag, Sandra och Stine

Med fin natur, bra sällskap och ändå helt överkomligt väder så var det en fin tur på två mil som vi knatade. Upp för ett berg för att sedan gå ner igen och upp på nästa. Så härligt att komma ut och se natur i krokarna av Melbourne! Så stor skillnad mellan att hänga inne i stan än att hänga ute i ingenstans. Många steg, mycket prat och många timmar senare så var vi tillbaka vid starten. Vinkade av varandra och åkte hemåt. Skönt mör kropp som somnade gott den kvällen.

Hela gruppen uppe på en topp

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar