Vi är framme!!

Det stämmer. Den fjorton timmar långa flygturen, som nästan blev femton timmar, är förbi och vi är framme i Australien. Hur sjukt är inte det? Vi är på andra sidan jorden!

När vi landade mötte en chaufför oss, som vi bokat genom skolan, och vi blev skjutsade till vår bostad. Vårt hem är just nu ett Airbnb som ligger i St Kilda som vi har hyrt i två veckor, under den tiden ska vi hitta något som vi vill bo i mer permanent. Skönt att kunna kolla det på plats och också kunna bo i St Kilda nu, som ligger närmre stranden, men kunna på i ett annat område sen om vi vill.

Vi var framme i huset ganska sent men jetlag, hungriga magar och nyfikenhet gjorde att vi drog ut och strosade runt i St Kilda. Hemma är klockan inte mer än tre men här är hon redan ett på natten. Så vi ska snart knyta oss och göra oss redo för en första dag i Melbourne. Imorgon ska vi utforska området och på tisdag börjar orientation week med pannkaksfrukost på skolan. Jag är en berg och dalbana i känslor då det ena sekunden känns helt okej och andra sekunden känns tungt. Men överlag känns det absolut okej och det är helt sjukt skönt. Här kommer lite bilder från resan, St Kilda och vårt boende.

Lite trötta i Doha.

Men taggade när vi väl kom på planet!

Framme i Melbourne.

Vårt kök där vi bor

Såklart är Stella och burken från syster med <3

Glasspaus på väg till stranden..

… som just nu var väldigt mörk 😉

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar