Vi går in på 31 december 

Sista dagen på 2016. Så ska vi alltså summera ännu ett år. Vet ni? Jag gillar det. Att kolla bakåt och sträva framåt. Vad hände? Vad gjorde jag? Hur har jag mått? 

En inser att tiden går fort. Galet fort. Känns som det var knappa veckor sedan jag knåpade ihop fotoboken förra årets händelser. Det är ett år sedan. När en var barn var tiden mer oändlig. Dagar, veckor och månader gick i långsammare tempo. Nu inser jag att det snart är sommar igen. 


Så nu när tiden går fort
och livet ibland susar förbi så kan det vara bra att stanna upp. Vilken väg är jag på väg på nu? Är jag där jag vill vara just nu? Saker som en vill ska komma till en måste ibland kämpas för. Så vad vill jag ha i mitt liv 2017? 

Förra året listade jag tio saker jag ville vara på väg mot. Mycket handlade om balans i livet, en snällare syn på min egen kropp och att hitta en gnista för något. En del saker får fortsätta vara med på listan för 2017. Vissa saker för att jag behöver påminna mig själv lite till. Andra saker för att utvecklingen inte alls gått åt rått håll (NÄR ska jag sätta handståendet klockrent?!). Kommer avvakta lite till att släppa mina mål för 2017. Leva in det nya året lite först. Men det som är säkert är att ett år innehålla toppar och dalar. Vissa saker inför 2017 känns redan nu tunga. Men överlag är min relation till livet absolut som ett förbaskat dyrt vin. Det blir bättre och bättre. Så språngbrädan in till 2017 känns helt optimal. Vilket år det kommer bli! 

Vackra Stockholm


0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar