En pre-födelsedagsfirarhelg

I några veckors tid har jag vetat att något skulle hända denna helg. Rasmus bad mig nämligen boka in helgen för ett antal veckor sen men utan någon mer information. Har en liten hatkärlek till överraskningar så samtidigt som jag har funderat, googlat och luskat så har jag ändå inte velat få för mycket ledtrådar för att räkna ut något. Så inte förens i fredags, precis innan vi skulle kliva på ett plan, fick jag veta vart vi skulle.

Vi har spenderat en drömmigt fin helg i Milano och mitt hjärta gör volter. Det var en magisk överraskning och speciellt med tanke på att jag annars väldigt lätt är spretig med mycket som ska hinnas med. Har fått släppa allt som annars lätt blir måsten och har haft en helg med tid tillsammans för att bara vara. För ibland kan en baksida av studentlivet att en aldrig riktigt blir klar, nu försöker jag visserligen ha fria helger men ibland är det svårare och ibland lättare. Det i kombination med att också jobba och fylla kalendern till bredden gör att jag sällan avsätter en helg till att bara vara. Jag har blivit bättre på det, men vill än mer kunna bryta trenden av att allt alltid ska vara så sjukt effektivt och att ett pressat schema nästan är åtråvärt.

Hur eller hur så har helgen verkligen gett tid att hänga med varandra. Mer tid än att mötas på kvällen och somna ihop. Vilket också är fint men kan kännas så knapert. Vi har badat, ätit hotellfrukost, strosat på stan, druckit syrligt bubbel och ännu syrligare rosé, ätit pasta och pizza (såklart!!) och haft det så himla fint. Gaah! Vill bara spola tillbaka och göra om och göra om! Ett litet axplock av alla mina bilder kommer nedan 🙂

På väg till flyget i ett regnigt Stockholm.

Katedralen i Milano

Mysiga gator att strosa runt på

Åt supergoda (!!) pizzor, är nog i hamn med nyårsmålet att börja uppskatta pizza 😀

Varit ute i DAGSLJUS!!

Julfeeling med gran

Frukostbuffé med ett massivt kakutbud!

Inget Italienbesök utan pasta!

<3

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar