En tuff vecka rullar mot sitt slut

Är en person som mer eller mindre kan gå under isen om jag blir sjuk. Liksom får hjärtklappning, blir ostabil från tå till topp och tvivlar på allt och inget. Blir lite personlighetsförändrad på insidan. Låg och ledsen. Borde bli bättre på att hantera förkylningar, influensor och feber, men tack och lov händer det inte allt för ofta att jag är sjuk. Denna veckan har jag dock varit småsjuk lite hela tiden. Kände redan förra veckan av halsen en dag – men det gick över så tänkte inte mer på det. Nu har det dock smugit tillbaka. Febern likaså. Veckan har därför varit lite extra tung. Kroppen har velat sova och psyket har varit instabilt.

Dessutom har vi haft en kurs som, för mig och de flesta andra, varit klurig. Vi har under två veckor jobbat med statistik och metod och det har varit otaliga pluggtimmar och frågetecken att räta ut under de dagarna. Mycket frustration när det känns som ett nytt språk att lära och helt nya begrepp och tankesätt att ta in.

Idag känner jag mig dock piggare, starkare och gladare. Det känns fantastiskt. Den känslan är oslagbar! Har fortfarande ont i halsen – men febern är borta och enligt läkaren är det halsfluss av virus så det kommer försvinna av sig självt. Dessutom är statistik och metodtentan över och det känns som en enorm (!!!) lättnad!

I helgen ska jag boosta med fint sällskap, sovmorgon, att vara ute i friska luften och kanske ett och annat glas vin imorgon. Näste vecka tänker jag vara helt frisk och jag bara längtar efter att lyfta tungt och springa fort igen.

13712344_1626300837700194_1834484613_n

Hit längtar jag! Till snabba, explosiva ben i en backe.

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar