Stanna tiden!

Jag tyckte verkligen det var fruktansvärt att lämna Sverige och åka till Australien. En fin vän sa att hon under sitt utbyte ville stanna tiden för att det gick för fort – och den tanken kändes såå långt borta.

Men nu känner jag igen mig på pricken i hennes tanke. Tiden går helt galet fort och jag vill bara stanna upp tiden och leva mer här och nu. Missförstå mig rätt – jag blir pirrig av känslan av att sitta på planet hem också – men jag har det verkligen bra här.

Hade det varit två terminer hade jag kanske inte ens sökt på grund av känslan av att det skulle vara en evighet, men jag förstår verkligen de som väljer att stanna två terminer istället för en. Jag lever i en så fin bubbla. En bubbla av plugg, träning, häng med fantastiska människor, resor, spontanitet av att hitta på allt ifrån klättring till barhäng. Dessutom är jag i ständig utveckling och utmaning vilket är såväl jobbigt som fantastiskt.

Så till alla er som funderar på att söka – gör det! Innan jag åkte fattade jag inte alls vad som kunde vara så bra och jag har svårt att sätta ord på det även nu. Men till stor sannolikhet kommer ett utbyte ge dig otroligt mycket, såväl kunskap och utmaning som vänner och erfarenheter. Bra grejer med andra ord <3

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar