Semestertider HEJHEJ

Idag jobbar jag min sista timme innan jag är helt och hållet ledig. Känns märkligt och lite overkligt, kanske för att de sista två veckorna har varit korta och få dagar med jobb. Dessutom jobb på bästa skrotet som jag älskar! Så det blev en himla fin nedtrappning från att jobba megalånga dagar, till att jobba tre korta dagar i veckan till att nu ha en hel ledighet som väntar.

Det känns också lite märkligt att ledigheten snart är här på grund av att jag har sett detta som något som sker i slutet av sommaren. Är det slutet av sommaren nu? Nja, än är det bara juli och det är fem veckor tills skolan drar igång. Så sommaren finns kvar. Ledigheten finns kvar.

Så nu ska jag packa, städa, tvätta och träna innan jag håller sista klassen inför semestern. Lite vemodigt för jag tokälskar det. Dock behövs ledighet även från saker som är kul. Och nu väntar annat kul. Jag ska hänga i Småland megalänge (DRÖM!), vet faktiskt inte sist jag var hemma i två veckor – men nu är det dags. Kommer sova ut, träna i trädgården, springa upp till grannarna, hänga hos mormor och morfar, spela yatzy, träffa kusin, göra en fotobok, ta mig an att springa runt klocksjön, sätta mig in i mitt utbyte i Australien, cykla Örken runt, tälta på en ö med Rasmus, ha en weekend i Danmark och bara, bara vara. Hur fint? Mycket fint!

Fint väder = båthäng, wakeboard, bad!

OCH! Snart får jag hem syster. OCH! Jag slipper ge tummen ner som för ett år sedan. För hon ska inte till Nepal i år, hon stannar i Sverige!!

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar