Vad händer i plugget?

Lovet är slut och det är dags att sätta igång med plugget igen. En kan tänka att jag skulle ha fått massa plugg-energi efter lovet men det känns aningens segt att dra igång måste jag erkänna. Men jag är utvilad och har ändå energi – även om jag just inte är supertaggad att lägga den energin på plugg, hehe. Gissar att det blir bättre och att jag kommer in i flowet inom kort.

En uppsats i Global Konsumtion ska in på fredag, vilket ändå känns helt okej. Har ganska många timmar att lägga ner på den – men jag vet att jag kommer ta mig igenom det. Mitt fokus är att skriva om kvinnor från fattigare länder som åker för att jobba inom care labour i rikare länder. Min vinkel är att det är flera negativa aspekter och att det inte gör världen eller genus mer jämställt. Efter denna inlämning har vi ytterligare en inlämning som består av en gruppuppgift och en individuell uppgift.

I kommunikation lämnade jag in CV och personligt brev precis innan lovet, så nu ska vi ta tag i nästa uppgift som är en gruppuppgift. På onsdag har jag möte med min grupp och om två veckor redovisar vi, vilket känns sjukt snart. Uppgiften handlar om att vi ska hjälpa ett företag varpå vi har valt vinkeln att hjälpa till att anställda stannar samt att företaget jobbar mer långsiktigt ur en miljöaspekt. I kommunikation har jag även fyra quiz kvar att lämna in, mer eller mindre ett för varje vecka som är kvar.

I sociologi avslutade jag också en inlämning precis innan lovet. Så där ska jag kicka igång med en uppsats varpå jag valt att beskriva hur socialisering påverkar oss människor och hur kön och klass kan påverka oss som människor. Utöver det har jag i sociologi jag två quiz kvar att lämna in, ett om två veckor och ett sista veckan här på uni.

Efter jag har gjort klart detta så är alla kurser slut och det känns helt galet! Då är det liksom dags att packa väskorna och åka tillbaka till Sverige. Så ett sista ryck i plugget är det som gäller nu. Igår och idag har jag återigen gjort experimentet som jag berättade om för två veckor sen, men nu är det full fart med plugg som gäller.

Back on track på uni 🙂

0 kommentarer

Relaterade inlägg

Om mig som bloggar